Aktivitetsgrad noll.

Ja, här är man inte bortskämd med inlägg direkt. Det känns liksom lite... konstigt att skriva nu. Eftersom livet har förändrats radikalt. Så ska man liksom skriva om vad man gör för trams och då blir det ju som att inget har hänt. Eller så är det inte riktigt så... utan det blir liksom ens väg ut. Upp. Fram.

Midsommar var i alla fall riktigt lyckat. Jag var hemma hos Lisen med nio andra Handelspersoner. Vi hade en stenseriös femkamp (för vissa av oss i varje fall), åt sill(köttbulls)-lunch, grillade, jag gjorde fyra olika såser som fick generöst med beröm, åt åt åt för det var så gott gott gott. Saffranspannkaka till efterrätt och marschmallows vi försökte grilla mot infravärmen med blandat resultat. Alla utom två krukor badade. Det var kallt men ändå liksom... man kom i. Och upp rätt fort också. Tjejerna tog en makalös seger i Kampen mellan kvinna och man, efter att ha legat väldigt långt efter... såå skönt att vinna. Den bästa grenen i femkampen var diskborsten där man knyter ett snöre i änden på diskborsten, och så ska den vandra från höger ärm och ut genom vänster byxben på alla i laget. Man binds ihop och det kan bli riktigt bra bilder må jag säga. Jag slaggade hos Lisen och dagen efter hade vi OC-dag. Det var riktigt skönt efter en sjukt hektisk vecka på jobbet i Midsommarkaoset när alla ska handla mat. Låg i soffan och kollade på OC hela dagen. Eller vi vaknade vid tjugo i ett, så så himla lång blev inte dagen. Vi varvade lite med hängmattan så att vi inte behövde ligga i exakt samma ställning hela dagen. Det kallar jag rutinerat! Hann även med en riktigt skön och fin prommis längs med vattnet. Promenader är ju lätt topp tre på min att göra-lista. Love it. Jag var tvungen att åka hem på kvällen och mata Hasse och Tage eftersom resten av min familj var på landet.

Såg på The Proposal innan jag somnade halv tre. Lagom begåvat för en sådan dag. Vaknade halv sju imorse av att kärleksparet tokskrek, så där som i panik. Antog att de ville ut ur buren eftersom de varit instängde hela lördagen. Öppnade upp, de blev som galna och hoppade ner på golvet. Hämtade snabbt en hrischkolv och så var de lugna igen. Drog ur alla farliga elsladdar de skulle kunna tänkas gnaga på och gick och la mig och sov igen.

Jag är ingen fågelmänniska.


Lag Alors on danse.


Lag beach 2012.


Inget regn! Nytt rekord månne?

Mina flickor.

Dagen förgylldes av besök från Sandy och Lisen. Sandy åker till Indien på lördag och ska vara där hela sommaren. Kommer sakna henne! Vi åt jordgubbar och kollade på Sommaren med Göran. Satt på altanen när mamma kom med glass från Glassbilen. Det var inte igår! Jag och Lisen var förföljda av glassbilen på Arvids land och idag hörde vi den länge också... så man hade ju blivit lite sugen när mamma helt oväntat kom med två paket fulla med glassar!

De fick också träffa kändisarna Hasse (Hans när hon gör något dumt) och Tage. De ville tyvärr inte leka lika mycket som vi ville... tråkfåglar.

Imorgon ska jag träffa både Hammaren och Granen och så kommer världens bästa MALTE hem också. Ska ge henne en välbehövlig kram så fort jag ser henne! Håll ut vännen!


ÄNTLIGEN sommarlov.

På sista tiden har det varit så mycket att jag knappt vetat vad jag heter. Kan knappt förstå att det är slut nu. Lov. På riktigt. Även om jag ska jobba så känns det bra. För när man inte jobbar, kan man göra vad man vill. Ska vara ledig en del också. Är helt slut i huvudet nu. Kommer säkert ramla ihop i en hög imorgon när spänningarna släpper.

Nu är iallafall en sak ur världen på några månader.

Bättre tentaplugg.

I helgen har jag varit på Ljusterö med Pandy och Lisen och tentapluggat. Vi saknade Sandy som inte kunde följa med, men sånt är livet. Det var sol hela dagen igår och större delen av dagen idag. Så himla skönt. Huset var hur fint som helst, det var altan i solläge och utsikten var magisk... hade kunnat stanna där hur länge som helst kändes det som. Det finns liksom ett lugn ute i skärgården man inte kan få här hemma. Jag älskar det. Längtar ut till mitt land som attan. Vi upptäckte en negativ korrelation mellan sol och effektivitet, men orkade liksom inte bry oss. Det är svårt att plugga till den här tentan; det är en open book exam och det är liksom förståelsen de testar, inte om du kan rada upp saker... och den är ju svår att plugga till. Gjorde ett gammalt case och läste. Hoppas att det hjälpte. Tentan är på tisdag och sedan är jag FRI! Obeskrivligt hur mycket jag längtar.

Grillade kyckling till ceasarcallad, diskuterade case i solen, bastade med en kall bira, grillade hamburgare till middag, upptäckte att min näsa såg ut som Rudolfs, somnade helt utslagna halv tolv, åt cheesecake till förmiddagsfika, åt tortellini med ädelostsås till lunch, åt cheesecake igen, hejade lite på Robin, letade harar men såg inga, läste i solstolen...

En riktigt skön helg avstängda från resten av världen. Tror att det var precis det jag behövde just nu.

RSS 2.0