Det värsta från alla världar.

Samlat på ett ställe. Tandläkaren. 
 
Det gör ont, det genererar väldigt obehagliga ljud och det kostar orimligt mycket pengar. Till råga på allt är tandläkaren supertrevlig. Hon frågar om vad jag gör, pratar vidare om mitt utbyte och är verkligen trevlig. Och sedan säger hon att jag har ett hål.
 
Ett hål! Boom. Pang. Krasch. Bara så där. Hur kan hon först vara trevlig och sedan bara spotta ur sig det? Jag kände mig helt grundlurad. Som att hon var en elak styvmor som först spelat charmant för att när ingen ser hugga mig i ryggen. Vad har hänt med: "Du har superfina tänder! Det blir 700 kronor tack." Det här är mitt första hål på 24 år. Och det känns förjävligt. Jag fick en guldtandborste när jag var 20 för att jag inte hade haft ett enda hål. De kan ju inte dyka upp nu. Åkte hem till päronen som bor i närheten och spottade ur mig att jag inte kan gå dit själv och låta dem borra i min mun. Läskigt! Obehagligt. Usch. Idag köpte jag flourskölj och tandtråd. Nu skall ni utrotas, Karius och Baktus.
 
Mamma frågade lite tyst om jag ville att hon skulle följa med på fredag när de ska borra. Även om första instinkten skrek JA! blev svaret: "Nej, jag är ju 24 år. Då kan man inte ta med sin mamma till tandläkaren."
 
Jag ska göra det. Och sedan ska jag borsta av bara helvete så jag slipper göra om det.

Svensk sommar!

Välkommen tillbaka till din blogg! Tack så mycket.
 
Summering av denna sommar so far:
 
Gotland med Gotlandsgänget.
Bilderna tyder på en fantastisk vecka med grymt väder. Ja, det var ju då kameran åkte fram. Men det var kallt, molnigt och regnigt den största delen av midsommarveckan. Fast med det här magnifika sällskapet hade vi roligt ändå!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fortsätta förse världen med gratisgrejer
Det är fullt ös på jobbet denna sommar, vilket förstås är helt min melodi. Det händer mycket, alla jobbar hårt och det är riktigt roligt att vara där. När man längtar tillbaka efter att ha varit ledig, tycker jag att man är på rätt ställe. Eftersom vi är ett litet företag märks det förstås att folk är borta på semester, men snart är alla tillbaka och då kan vi lägga in en växel till.
 
Lugn i skärgården
Åkte ut till landet med mina bröder. Vi lyssnade på Lens gamla skiva i bilen på väg ut, och gissa nostalgin när "Stackars lilla tomten" med Markoolio skrålade ur högtalarna. Haha. Det var lite sol, lite inte sol, och tyvärr inget fiske. Så måste åka ut någon mer helg så att Len kan hjälpa mig att få en gädda. Blev retad för att jag läste en pluggisbok "Det här måste du också veta om marknadsföring" av Söderlund och Parment. Det är inte plugg, det är intressant! Åkte till Jossans välkända "chips på landet" med Malte och Mormor, vilket var supermys. Badade för att det var sommar (trots de ynka 15 graderna), men låg inte i och plaskade direkt. Blev pikad av Malte för att jag läste en pluggisbok. (Vad är det med folk?) Drack vin, spelade M.I.G., skrattade gott och sov i den mest obekväma bäddsoffan jag varit med om. 
 
Roadtrip till Ölen
Solen och vindarnas ö - pah! Det regnade varje dag under veckan jag och min gode vän Malte var där, även om det kom några glimtar med sol. Vi bodde på ett rackigt vandrarhem, blev Ölands bäst turister, samlade ihop 10 minuter i bikini innan det blev för kallt, hälsade på kusin i Kalmar, bowlade på Harrys och upplevde hajpade Strand. Många citat kom till världen och en del märkliga situationer. Som vanligt när jag och min vän Malte är på äventyr.
 
Några smakprov: "Åh, jag vill också ha en så där välfriserad buske." (Malte i Sollidens park)
"Vissa är här i par, andra härmar statyer - är man inte det ena får man göra det andra" (Jag i holländska trädgården vid Solliden)
"Jag vill tycka Control Z - men jag har ingen kontroll! (Malte vill ångra sak på FB)
"Har man gjort sådär mycket effort, så vill man ju inte snubbla på långsidan." (Jag skapar ett nytt uttryck)
"Jag känner mig inte riktigt på topp... en nia." (Piffig tjej i vår sovsal)
 
 
 
 
Statyerna tog slut, så Malte tog sig an min idé att härma en gran.
 
Byrums raukar.
 
Neptuni Åkrar.
 
 
 
Trollskogen.

Viktigast störst.
 
10 bikiniminuter skrapade vi ihop.
 
 
 
 
Back to reality

Tillbaka till jobbet. Har sagt att jag vill vara ledig en vecka till i mitten av augusti, men vad ska jag göra då. Ingen annan är ju ledig och det här landet har erbjudit alla mina tre semesterveckor dåligt väder. Då säger Lisen helt plötsligt - du kan ju komma till mig i Spanien. Där sa hon något bra! Behövde ungefär en dags betänketid/uppstyrning innan jag hade bokat. Så om 9 dagar åker jag till Spanien en liten stund! Ska bli riktigt härligt. Både att åka till solsäkraste platsen jag hört om, och att få vara några dagar med världens bästa Lisen som är tillbaka på svensk mark (förutom då). !!!!!!!!!!!!! 
 
Igår efter jobbet åkte jag hem till Nisse och Sanna och kikade in deras nya lya. Nisse ringde mig på jobbet och sa "Vill du äta middag här? Och vill du då ha pannkakor eller tacos?" Hur fantastiskt val är inte det att behöva göra? Så vi kollade på OS och åt pannkakor. Och ikväll kommer Malte och Mormor hit på middag, och det ska bli supermysigt. Förb att inte tala om imorgon då jag ska leka med Polarn a.k.a. "Gumman-i-lådan" som tydligen är i stan. Och all annan tid som skulle kunna vara sysslolös går åt till att kolla på alla möjliga grenar i OS.
 
Så just nu är livet riktigt härligt får jag påstå.

RSS 2.0