Skype är ju en bra grej alltså!

Jag tycker det är fantastiskt egentligen. Att man kan prata med någon i en helt annan del av världen, och nästan känna att man sitter i samma rum. Skypade med min lilla pappa idag som är i USA och jobbar, och det var jättekul!
 
Förutom tidsskillnaderna känns det bra inför Australien att jag kommer kunna prata med, se och höra alla fina familjemedlemmar och kompisar även om jag är långt borta. Men de som vill är förstås välkomna dit i livevariant!

Breaking news!

 
Ser ni vad jag ser! Kan inte riktigt förstå det. Men jag har bokat flyg till Australien nu! Och inte bara jag, Malte också! WOOP WOOP på det. Vi får sällskap till Amsterdam, Guangzhou och Sydney och ska sedan resa runt i fyra veckor innan jag ska vara tillbaka i Sydney för skolstart. Fyra veckor! Vi har inte riktigt bestämt rutt än men Cairns - Sydney och Stora Barriärrevet är i fokus. Om jag känner oss rätt kommer vi ha oväntat kul (för det blir alltid ännu roligare när vi umgås trots att man hade förväntat sig att det skulle bli stört kul från början), vi kommer ryka ihop några gånger, Malte kommer skratta åt mig när jag blir arg på någon som inte vill samarbeta, det kommer ske galna ting och det kommer bli en resa att minnas för livet. Och har vi bara bananer i väskan eller någon annan nödkost ska vi nog kunna undvika de värsta humörsvängningarna. Fantiastiskt glad är jag att vår roliga idé blev verklighet!
 
För mig är det en väldigt stor grej att åka till andra sidan jorden och vara där i ett halvår. Breaking news skulle man kunna säga. Skrev ett meddelande till mamma att hon skulle ringa på rasten för att jag hade breaking news. När jag hade berättat att jag bokat flyg 17 jan - 6 jul och att Malte skulle med sa hon: "Var det bara det? Jaha. Jag trodde att det var någon som skulle gifta sig eller var gravid eller något."
 
Bra att veta vad som är värt att berätta.

RSS 2.0